Pileći rižoto sa gljivama

Vrijeme pripreme:

40 minuta

Autor:

Ajlina Bijedić Korać

Termička obrada:

Da

Vrsta mesa:

Piletina

Obrok:

Ručak

Potrebni sastojci:

  • Riža,
  • Njam Njam pileći file,
  • različito povrće,
  • gljive,
  • začini.
  1. Giljive izrežemo na krupnije komade, propržimo ih u tavi i dodamo Njam Njam pileći file.
  2. Povrće stavimo u prokuhanu posoljenu vodu i kuhamo dok se povrće ne skuha. Zatim iscijedimo i ostavimo sa strane.
  3. Rižu skuhamo u šerpi sa komadom putera i začinima. Dodamo vode po potrebi.
  4. Kad su svi sastojci skuhani, pomiješamo ih i serviramo.
  5. Prijatno njamanje!
  6. Savjet: za rižoto koristite isključivo okruglo zrno!

Kako napraviti ukusni pileći rižoto sa gljivama. Hvala autoru recepta Ajlini Bijedić Korać! Prijatno njamanje 🙂

Povezani proizvodi

Ostali recepti