Kompanija „Njam Njam“ d.o.o.

Proizvodnja delikatesa od mesa „Njam Njam“ je pokrenuta od strane porodice Živanić iz Gornjih Smrtića, opština Prnjavor. Davne 1987. godine porodica Živanić je započela proizvodnju stočne hrane i utovljenih pilića. Proizvodnja delikatesa od mesa „Njam Njam“ svoj rad započinje 2011. godine i obuhvata svježe meso i delikatese od mesa. Tako se Njam Njam proizvodi  proizvode u cjelosti u našoj zemlji: „od njive do trpeze”.

Naša proizvodnja živih pilića se najvećim dijelom odvija na obroncima planine Motajica, na tromeđi opština Srbac, Prnjavor i Derventa. Tu proizvodimo i stočnu hranu vodeći računa da se primjenjuju tradicionalni recepti kako bi životinje bile zdrave i snažne. Saživljeni smo sa prirodom koja nas nagrađuje zdravljem i snagom i zbog toga je naš slogan i cilj: Snažan ukus prirode.

Delikatese od mesa proizvodimo i pakujemo u proizvodnji koja se nalazi u Trnu kod Banjaluke. Pri tome poštujemo najbolja pravila i preporuke koje dolaze od vrhunskih stručnjaka koji se bave tehnologijom mesa.

Naši vrijedni zaposleni i farmeri zajedničkim snagama vode računa da naši proizvodi budu uvijek ukusni i svježi i da redovno stižu na police u Bosni i Hercegovini. Tako omogućavamo zadovoljnim potrošačima da ručak, doručak, večera, užina ili predjelo budu izvor zadovoljstva i snage.

Naš recept za uspjeh glasi: Proizvodimo kvalitetne domaće proizvode od domaćeg mesa. Naš cilj su zdravi i ukusni proizvodi, harmonični i otvoreni odnosi sa kupcima, partnerima i zaposlenima u procesu proizvodnje i dostave Njam Njam delikatesa do krajnjih potrošača.

Da bi naš potrošač bio siguran u kvalitet naših proizvoda poštujemo standarde kvaliteta ISO 9001:2015, HACCP i HALAL.