Kompanija „Njam Njam“ d.o.o.

Industrija delikatesa od mesa „Njam Njam“ d.o.o. iz Prnjavora je porodična kompanija koja posluje zajedno sa porodičnom firmom „Živanić DS“ iz Prnjavora. Davne 1987. godine firma „Živanić DS“ je započela proizvodnju sljedećih proizvoda: stočna hrana, pilići i matična jata. Industrija delikatesa od mesa „Njam Njam“ svoj rad započinje 2012. godine i proizvodi svježe meso i delikatese od mesa. Tako firma „Njam Njam“ ima zaokruženu proizvodnju „od njive do trpeze”.

Naša proizvodnja se odvija na obroncima planine Motajica, na tromeđi opština Srbac, Prnjavor i Derventa. Tu proizvodimo stočnu hranu vodeći računa da se primenjuju tradicionalni recepti kako bi životinje bile zdrave i snažne. Saživljeni smo sa prirodom koja nas nagrađuje zdravljem i snagom i zbog toga je naš slogan i cilj: Snažan ukus prirode.

Kod nas je posao našlo oko 120 stalno zaposlenih i preko 70 farmera koji zajedničkim snagama vode računa da naši proizvodi budu uvijek ukusni i svježi i da redovno stižu na police u Bosni i Hercegovini. Tako omogućavamo zadovoljnim potrošačima da ručak, doručak, večera, užina ili predjelo budu izvor zadovoljstva i snage.

Naš recept za uspjeh glasi: Proizvodimo kvalitetne domaće proizvode od domaćeg mesa. Naš cilj su zdravi i ukusni proizvodi, harmonični i otvoreni odnosi sa kupcima, partnerima i zaposlenima u firmi „Njam Njam“.

 

.

Da bi naš potrošač bio siguran u kvalitet naših proizvoda poštujemo standarde kvaliteta ISO 9000:2008, HACCP i HALAL.