Strana se učitava

Njam Njam

NJAM NJAM je ime koje garantuje gurmanski uzitak potkrijepljen činjenicom da se radi o mesu proizvedenom na domaćim farmama koje su izgrađene na sjevernim i južnim obroncima Motajice što nam daje za pravo da sa ponosom kažemo da je NJAM NJAM 100% domaći proizvod.
Kontrolisana proizvodnja, praćena od strane naših stručnjaka uz implementaciju brojnih standarda kvaliteta (ISO 9000:2008, HACCP), obuhvata sve proizvodne faze počevši od uzgoja žitarica na njivi pa sve do ukusnih proizvoda na trpezi.
Snaga 110 stalno zaposlenih potpomognuta sa 70 farmera garantuje neprekidnu proizvodnju svežeg mesa i proizvoda od mesa 24 sata dnevno, 7 dana u sedmici, 30 dana u mjesecu i 365 dana u godini.

Motajica

Na krajnjem sjeveru Bosne i Hercegovine, kao rajsko ostrvo izronilo iz savske nizine, uzdigla se planina Motajica. Pitoma i sva obrasla u zelenilo, Motajica se nadvila nad korito rijeke Save kao da je želi prekoračiti i produžiti ka ravnoj Slavoniji da joj razbije monotoniju i dosadu. Između rijeke i planine nekako se ugurala krivudava asfaltna cesta zvučnog imena Sjeverna bosanska magistrala, koja spaja banjalučku kotlinu i plodno Lijevče polje sa Posavinom i Semberijom. Tri opštine: Srbac, Prnjavor i Derventa, opkolile su i naslonile se na Motajicu da se ukrase njenom ljepotom i počaste darovima koje ova zelen-planina nesebično pruža.
Sa svojim blago zaobljenim i zelenilom poraslim vrhovima (Gradina 652, Lipaja 643 i Oštraja 521 m), Motajica se u poređenju sa “pravim” planinama doima zaista pitomo i krotko. Ali, to je samo privid. Ovom gorom zavodnicom motaju se potoci i udoline, bregovi i padine – ona vas kao na prevaru mami u svoje okrilje u kome nerijetko zalutaju i oni u njenoj neposrednoj blizini rođeni, i izgube se. Po svemu sudeći, upravo zbog tog “motanja” i “izmotavanja” Motajica je i ponijela svoje ime.